PENTUE TIEDUSTELUT

sähköpostilla erja.romppanen@gmail.com
tai puhelimitse 050 - 323 0961
( varmimmin olen tavoitettavissa klo 12 - 20 välillä )

Meillä pennun varaus etenee seuraavasti.

Ensin voi ottaa yhteyttä sähköpostilla, jossa mahdollisimman kattavasti kertoo itsestään, toiveistaan koiran suhteen, miksi juuri tämä rotu jne, jonka jälkeen haluan keskustella puhelimitse, seuraavaksi tavata ja haastatella koko perheen.

Mikäli tämän jälkeen päädymme ostajaehdokkaan kanssa yhteistuumin pentukauppaana, otan vastaan alustavan varauksen. Vasta pentujen synnyttyä varmistamme varauksen, jolloin maksetaan varausmaksu.

Yleensä toimin niin, että katson pentueesta perheelle sopivan pennun, näin siksi, että seuraan päivittäin pentujen luonteita ja kehitystä, osaan sen perusteella valita perheelle juurikin heidän tyyppisensä pennun. Toki uuden perheen kanssa keskustelemme asiasta, toiveista ja uuden kodin elämäntyylistä.

Minulle ei ole tärkää saada pennuille näyttelykotia, vaan koti, jossa ymmärretään, mikä vastuu koirasta on, ollaan valmiita sitoutumaan jopa 15 vuotta kestävään yhteiseen elämään, iloineen suruineen, ymmärretään, että koira on elävä olento, joka on läsnä, tarvitsee myös eläinlääkärikäyntejä, jotka nykypäivänä voivat olla hyvinkin hinnakkaita.

Ollakseen toiveita vastaava miellyttävä seuralainen coton vaatii toimintaa, selkeät pelisäännöt alusta saakka, sekä sen turkki vaatii säännöllistä hoitoa, myöskin lyhyenä pidettäessä. Lelumaisesta ulkomuodostaan huolimatta coton on koira siinä missä isommatkin lajitoverinsta, ja on valmis ottamaan ohjat tassuunsa, jos siihen tilaisuus annetaan. Oikealla ohjauksella ja johdonmukaisella kasvatuksella yhteiselosta muodostuu toiveitten mukainen.

Pennun mukaan meillä tulee kattava ohjevihkonen, kuin myös olen käytettävissä tukena ja apuna sitä tarvittaessa. Toiveena on myös pitää vuosien saatossa yhteyttä, kuulla kuulumisia, saaden vielä sen viimeisenkin viestin, kun ystävä nukkuu ikiuneen.

Pelkkään hintatiedusteluun, tai tekstiviesteihin, emme vastaa
==================================